Bereikbaarheid

Bezoekadres

Filmtheater De Nieuwe Scene is gelegen aan de Nieuwstraat 13 in het centrum van Venlo. 

Auto 

De winkels in het centrum van Venlo mogen zeven dagen per week geopend zijn. Dat betekent dat je (gedurende bepaalde tijden) elke dag dient te betalen voor het parkeren van je auto. 

Parkeren op straat dichtbij Filmtheater De Nieuwe Scene kan

De actuele tijden en prijzen vind je hier.  

Parkeren in een parkeergarage of op een parkeerterrein dichtbij Filmtheater De Nieuwe Scene kan

De actuele tijden en prijzen vind je hier.

Fiets

Voor een bezoek aan ons filmtheater plaats je je fiets in de fietsrekken op de hoek Nieuwstraat/Klaasstraat of in de fietsrekken voor de bibliotheek. Het is (eigenlijk) niet de bedoeling dat je je fiets bij ons voor de deur op de stoep zet. Je riskeert een boete en het is niet heel sociaal richting je (mindervalide) medemens, die zich genoodzaakt ziet om uit te wijken de straat op. Bovendien wil er incidenteel nog wel eens een fiets worden ontvreemd bij ons voor de deur. Eigen risico.

Bus

De dichtsbijzijnde bushalte is op de Koninginnesingel. Vanuit deze halte loop je in ongeveer 1-2 minuten naar ons theater. Ben je met de trein naar Venlo gekomen? Dan loont het zich eigenlijk niet om vanuit het station de bus te pakken naar deze halte. Het Filmtheater ligt op minder dan 10 minuten loopafstand van het station. 

Trein

Op station Venlo arriveren en vertrekken ieder uur twee treinen uit en in noordelijke (Nijmegen), oostelijke (Duitsland), zuidelijke (Roermond) en westelijke (Schiphol) richting. Check voor de actuele tijden en prijzen je reisplanner. Het Filmtheater ligt op minder dan 10 minuten loopafstand van het station.