Ticketinformatie

Onze prijzen

 • € 9,50 voor een regulier ticket.
 • € 7,50 voor 60+ en SOB-leden (55+) op vrijdagochtend en -middag.
 • € 6,50 voor Tempting Thursday, elke donderdag (specials uitgezonderd)
 • € 6,- voor iedereen bij kinderfilms
 • € 6,- voor kinderen t/m 12 jaar bij reguliere films
 • € 22,- voor de DNS Filmpas.
 • € 2,- korting op vertoon van de DNS Filmpas, CJP pas, CKV, Taalkaart VU, Scholieren- of Studentenpas, Stadspas Venlo en Biebpas*.
Alle genoemde prijzen kunnen afwijken als we een speciaal filmarrangement hebben.
 
*Biebpas is alleen geldig bij films die als boekverfilming staan vermeld.  
 
Praktische informatie over het kopen van tickets
 • Tickets zijn te reserveren en te koop via onze website (alleen met account) en aan de kassa.
 • Aan onze kassa's (entree en bar) is alleen betaling middels PIN of Mobiel Betalen mogelijk.
 • E-tickets kunnen tot maximaal een uur voor aanvang van de film gekocht worden.

Reserveren voor een film

Reserveren voor een film doe je hier op onze website. Klik op de film en de gewenste datum en tijd en doorloop het reserveringsproces. Reserveren kan alleen met een account. Het reserveren van tickets met korting (bijvoorbeeld DNS Filmpas) via onze website is niet mogelijk (zie hieronder).

Reserveren voor een film met een kortingspas (zoals DNS-Filmpas)

Ben je in het bezit van een kortingspas (DNS Filmpas, CJP pas, CKV, Taalkaart VU, Scholieren- of Studentenpas, Stadspas Venlo en Biebpas) en wil je tickets via onze website reserveren? Dan reserveer je alleen maar reguliere tickets. Het reserveren van tickets met korting via onze website is niet mogelijk. Dus, voer het totaal aantal gewenste tickets in bij 'regulier' en bevestig de reservering. Op vertoon van je kortingspas en je verkregen reserveringsnummer aan onze kassa, ontvang je het filmticket wel tegen gereduceerd tarief.

E-Tickets en reserveringen altijd bij de hand

Gereserveerde en gekochte tickets kun je altijd inzien onder je eigen account op deze website. Ga helemaal bovenin naar ‘Inloggen’ (bij mobiele weergave klik je op het icoontje van het poppetje). Na het invullen van je naam en wachtwoord kun je vervolgens al je tickets, gereserveerd of gekocht, inzien en downloaden. Hier kun je ook je gegevens aanpassen en de gegevens van je DNS Filmpas bekijken (als je die hebt).

 

De DNS Filmpas

 • Kost € 22,- en is één jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.
 • Is persoonsgebonden en heeft een uniek pasnummer. Met dit uniek pasnummer (te vinden onder de barcode) kun via deze website één ticket per film met korting kopen. Bij ons aan de kassa ontvang je de korting op één ticket per film na het scannen van je pas.
 • Geeft toegang tot de gratis nieuwjaarsborrel voor al onze pashouders en vrijwilligers met een verrassingsfilm, een bubbeltje, een hapje en een drankje.
 • De DNS Filmpaskorting geldt niet op alle filmvertoningen. Check de pagina van de filmvertoning die je wilt bezoeken of het een uitzondering is.
 • De DNS Filmpas is niet online te koop, enkel aan onze kassa.

 

Fysieke tickets annuleren

Reeds betaalde bioscooptickets kunnen, tijdens onze reguliere openingstijden tot twee uur voordat de vertoning begint, worden geannuleerd. Bij inlevering van je fysieke ticket aan onze kassa ontvang je een DNS Filmbon of een ticket voor een andere voorstelling. We geven geen contant geld terug.
 

E-Tickets annuleren

E-tickets annuleer je zelf! Tot twee uur voor aanvang van de voorstelling. Dat doe je via onze website, onder je account (inloggen dus). Klik op het prullenbakje en doorloop het proces. Na je annulering ontvang je een tegoedbon-code van het betaalde bedrag, min 1 euro administratiekosten. Die tegoedbon-code kun je in de negentig dagen na afgifte online of aan de kassa gebruiken voor een volgende ticketaankoop. De tegoedbon-code is altijd terug te vinden in je account. Bij een volgende aankoop online verzilver je de code bij het betalingsproces onder het kopje: 'tegoedbon-code verzilveren'.
 
Let op: als je niet tot twee uur voor aanvang van de voorstelling je tickets annuleert, dan betaal je het hele ticketbedrag. De tegoedbon-code verliest na negentig dagen haar waarde. 
 

Kijkwijzer

 
 

Kijkwijzer informeert niet over geschiktheid of kwaliteit
De leeftijdsaanduiding van Kijkwijzer betekent niet dat een film geschikt is voor kinderen vanaf die leeftijd. Daarover doet Kijkwijzer geen uitspraak. Daarvoor verschillen de voorkeuren en normen van ouders te veel.

Onder de 16 jaar, geen toegang
Artikel 240a is door de overheid verbonden aan de leeftijd van 16 jaar. Op basis van dit artikel krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16 of 18. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. 

Bij films met de overige leeftijdsgrenzen (6, 9, 12 en 14) worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.