Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Ticketinformatie

Voordat je een ticket koopt adviseren we je om onze coronaregels te raadplegen.

 • Tickets zijn te koop via onze website* en aan de kassa.
 • Aan onze kassa's (entree en bar) is alleen betaling middels PIN of Mobiel Betalen mogelijk. Geen contant geld dus.
 • E-tickets kunnen tot maximaal een uur voor aanvang van de film gekocht worden.
 • Tussen 19:30 en 20:15 uur worden geen telefoontjes beantwoord (bellen kan vanaf 19.00 uur).

* Indien het niet lukt om online een ticket te kopen, of te reserveren, neem dan contact op via 077-3518183 of reserveren@nieuwescene.nl

Onze prijzen zijn:

 • € 9,- voor een regulier ticket.
 • € 7,- voor 60+ en SOB-leden (55+) op vrijdagmiddagen.
 • € 5,50 elke donderdagavond.
 • € 4,50 voor kinderen t/m 12 jaar.
 • € 22,- voor de DNS Filmpas.
 • € 2,- korting op vertoon van de DNS Filmpas, CJP pas, CKV, Taalkaart VU, Scholieren- of Studentenpas, Stadspas Venlo en Biebpas*.
Alle genoemde prijzen kunnen afwijken als we een speciaal filmarrangement hebben. Raadpleeg hiervoor de betreffende filmpagina.
 
Ben je in het bezit van een kortingspas zoals hierboven genoemd en wil je via onze website reserveren? Dan reserveer je een regulier ticket. Op vertoon van je kortingspas en je verkregen reserveringsnummer ontvang je aan de kassa het filmticket tegen gereduceerd tarief. Meer informatie over de DNS filmpas vind je hieronder.
 

* Alleen geldig bij films die als boekverfilming staan vermeld. Klik op onze filmoverzichtpagina bij de filters Voorstellingstype op Boekverfilming en je hebt direct een handig overzicht.

E-Tickets en reserveringen altijd bij de hand

Gereserveerde en gekochte tickets kun je altijd inzien onder je eigen account op deze website. Ga helemaal bovenin naar ‘Inloggen’ (bij mobiele weergave klik je op het icoontje van het poppetje). Na het invullen van je naam en wachtwoord kun je vervolgens al je tickets, gereserveerd of gekocht, inzien en downloaden. Hier kun je ook je gegevens aanpassen en de gegevens van je DNS Filmpas bekijken (als je die hebt).

Als je anoniem koopt, wat kan, dan staan de tickets natuurlijk niet in je account. Dus daarom de tip, als je een account hebt, om altijd eerst in te loggen en dan pas tickets te reserveren of te kopen.

 

De DNS Filmpas

 • Kost € 22,- en is één jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.
 • Is persoonsgebonden en heeft een uniek pasnummer. Met dit uniek pasnummer (te vinden onder de barcode) kun via deze website één ticket per film met korting kopen. Bij ons aan de kassa ontvang je de korting op één ticket per film na het scannen van je pas.
 • Geeft toegang tot de gratis nieuwjaarsborrel voor al onze pashouders en vrijwilligers met een verrassingsfilm, een bubbeltje, een hapje en een drankje.
 • De DNS Filmpaskorting geldt niet op alle filmvertoningen. Check de pagina van de filmvertoning die je wilt bezoeken of het een uitzondering is.
 • De DNS Filmpas is (nog) niet online te koop, enkel aan onze kassa.

 

Verhinderd/Retour tickets

Reeds betaalde bioscooptickets kunnen, tijdens onze reguliere openingstijden tot twee uur voordat de vertoning begint, worden geannuleerd. Bij inlevering van je ticket aan onze kassa ontvang je een DNS Filmbon of een ticket voor een andere voorstelling. We geven geen contant geld terug.
 
Dit geldt ook voor gekochte e-tickets. Deze kunnen alleen per mail tot twee uur voor aanvang van de voorstelling bij ons worden geannuleerd. Er kunnen geen gedeeltelijke aankopen teruggeboekt worden, enkel de gehele aankoop. Vermeld in je mail aan reserveren@nieuwescene.nl o.v.v. annuleren e-ticketaankoop: je mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan, je bankrekeningnummer + tenaamstelling van deze rekening en voeg de mail met barcode van je aankoop toe. Enkel dan kunnen wij het bedrag van jouw aankoop terugstorten op je rekening.
 

Kijkwijzer

 
 

Kijkwijzer informeert niet over geschiktheid of kwaliteit
De leeftijdsaanduiding van Kijkwijzer betekent niet dat een film geschikt is voor kinderen vanaf die leeftijd. Daarover doet Kijkwijzer geen uitspraak. Daarvoor verschillen de voorkeuren en normen van ouders te veel.

Onder de 16 jaar, geen toegang
Artikel 240a is door de overheid verbonden aan de leeftijd van 16 jaar. Op basis van dit artikel krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16 of 18. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. 

Bij films met de overige leeftijdsgrenzen (6, 9, 12 en 14) worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.