Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

Paolo Conte, Via Con Me

Alleen te zien op zondag 8 augustus en dinsdag 10 augustus.

De Italiaanse zanger, pianist, componist en tekstschrijver Paolo Conte is al decennia lang een beroemde muzikale persoonlijkheid. Zijn muziek heeft de kracht om, net als een mooie film, verhalen te vertellen en emoties op te wekken. Hij is door de New York Times ook wel vergeleken met Tom Waits en Randy Newman. PAOLO CONTE, VIA CON ME (IT’S WONDERFUL) van regisseur Giorgio Verdelli, strekt zich uit over een periode van 50 jaar en gaat over meer dan enkel muziek.

De kijker wordt meegevoerd langs de meest bekende liedjes, grote concerten en niet-eerder-uitgebracht materiaal. Maar ook de vriendschappen, gedachten en reflecties van de artiest komen aan bod. Verdelli heeft voor deze film gebruik gemaakt van het rijke persoonlijke archief van Conte, waarin beelden te zien zijn van zijn internationale tours en unieke momenten die zijn bijzondere carrière hebben gevormd. De film is een voortdurende ontdekkingsreis in de buitengewone wereld van Paolo Conte.

De entree voor deze film is een vaste prijs van €12,50. Kortingen zijn niet geldig en ook reserveren is niet mogelijk. Kaartjes kunnen hier online worden gekocht (voorkeur) of aan onze kassa tijdens openingstijden.

Koop tickets: 

zo 08 aug 19:30  

    

di 10 aug 19:45  

    


Video ter illustratie. Dit zijn geen beelden uit de documentaire.