Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

We vertonen één keer per maand op zondagmiddag een dementievriendelijke film.
Deze voorstelling is speciaal voor mensen met de diagnose dementie en hun naasten / mantelzorgers. De voorstelling is prikkelarm d.w.z. de lichten zijn niet helemaal gedoofd, het geluid staat niet te hard. De voorstelling is overigens voor iedereen te bezoeken. De mantelzorg- en filmpassen zijn geldig.
Het is moeilijk om daar een vaste dag voor te plannen i.v.m. het programma. Soms is het beter op de eerste, soms op de laatste zondag van de maand.
 
Vanwege het Corona Protocol vonden er afgelopen tijd geen dementievriendelijke voorstellingen plaats, maar in september starten we weer:

De film The Secret Garden is op is op 27 september om 15.30 uur te zien.

Als de ouders van de 10-jarige Mary Lennox (Dixie Egerickx) overlijden, wordt ze naar haar oom (Colin Firth) in Engeland gestuurd. In het grote landhuis ontmoet ze haar zieke neefje Colin, die eigenlijk niet het huis uit mag. Samen gaan ze op onderzoek uit in honderden kamers en uitgestrekte tuinen. Daar ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest. De film, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Frances Hodgson Burnett, is gemaakt door de producenten van Harry Potter en Paddington.