TIPS & WEETJES

Heeft u kaartjes gereserveerd? 

Haal deze dan uiterlijk 20 minuten vóór aanvang van de voorstelling op aan onze kassa. Daarna worden ze weer vrijgegeven voor verkoop.

Heeft u bij ons online een kaartje gekocht?
Wist u dat u uw barcode ook terug kunt vinden in uw account op onze site?

Onze zalen gaan circa 10 minuten voor aanvang van de voorstelling open. We starten dan de trailers, zodat de hoofdfilm op de aangegeven starttijd kan beginnen.

Hebben wij pauzes?
Ja, tijdens de seniorenmatinee en de dementievriendelijke voorstellingen wordt altijd een pauze ingelast, in beide zalen.
Voor onze overige voorstellingen geldt (mits anders vermeld in de filmbeschrijving op onze site):
Zaal 1 zonder pauze  /  Zaal 2 mét pauze  

Komt u regelmatig bij ons naar de film?
Kijk dan ook eens naar onze DNS Filmpas. Hiermee krijgt u een jaar lang € 2,00 korting op alle reguliere voorstellingen. 

Kom ruim op tijd voor de voorstelling naar ons filmtheater (zie onze openingstijden). Onze vrijwilligers helpen u zo adequaat mogelijk, maar sommige handelingen aan de kassa duren soms iets langer. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Op vertoon van uw SOB-kaart ontvangt u € 2,00 korting op de reguliere prijs, echter alleen tijdens de seniorenmatinee op de vrijdagmiddagen.

Leuke kado-tip!
Geef eens een DNS Bioscoopbon kado (t.w.v. € 7,00 of € 9,00). Of verras een filmhuisliefhebber helemaal met een DNS Filmpas, waarbij men een jaar lang korting krijgt op alle reguliere voorstellingen bij ons. Beide zijn te koop aan onze kassa.

We hebben in de maanden juli en augustus een aangepast zomerprogramma.
D.w.z. op de vrijdag- en zaterdagavond niet 2 maar 1 avondvoorstelling per zaal en geen zondagmatinee / dementievriendelijke voorstelling.

Heeft u tips of weetjes voor ons? Mail ons dan op info@nieuwescene.nl 

 

Wij wensen u veel filmplezier!

 
Bezig met laden