Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

HELP! Wat moet ik met MEDIA in de klas.


Nepnieuws, influencers, tiktok, snapchat, soms houd je als leerkracht media het liefst buiten de klas. Toch blijft het vaak knagen. Wat als we zelf een eindfilm maken? Kan ik samen met mijn leerlingen een schoolomroep opzetten? Hoe werkt gamification in de klas? Hoe inspireer je leerlingen zonder experts in de klas? Wat kan er allemaal kan met Media in de klas?

Op woensdag 30 juni van 15.00 -17.00 uur laten we (Filmtheater De Nieuwe Scene, Cultuurpad en MediaINN) het je zien, horen en proeven tijdens het online educatief festival

In het afgelopen 1,5 jaar ontdekten we – door de beperkingen – hoe media een grote rol kan spelen in wat wel kan op school. Er ontstonden filmpjes als opening van een thema, virtuele tours door scholen, leerkrachten gingen zelf aan de slag met vloggen en online lesgeven via Zoom of Teams werd de standaard. Media is onmiskenbaar aanwezig in de schoolbanken.

Meer info en aanmelden

In het programmaboekje vind je meer informatie over de opzet van het festival en uitgebreide info per podium en programmaonderdeel. Ben er bij!
Het word vooral heel erg leuk. Op 30 juni om 15.00 uur ga je naar: http://festival.cultuurpad.nl. Je hebt geen wachtwoord nodig.

Veel plezier en inspiratie toegewenst!