Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

Nowhere Special

_____

This movie is being shown with the original English dialogue-audio and Dutch subtitles.
_____

Deze film is ook nog in juli te zien.
_____

Indringend en lief Brits drama over een vader die een belangrijke keuze moet maken voor de toekomst van zijn zoontje. John (James Norton) is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser in Noord-Ierland die de zorg heeft over zijn zoontje Michael van vier. John heeft echter niet lang meer te leven, dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt en weet zich gesteund door het adoptiebureau, maar het perfecte gezin lijkt niet te bestaan. Toch moet John tot een beslissing komen.

Wat is een goede ouder en wie is het beste voor Michael? Samen ontdekken ze dat je op je gevoel moet vertrouwen.

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De chemie tussen James Norton als John en Daniel Lamont als de vierjarige Michael is fenomenaal. De film van Umberto Pasolini raakt diep en zindert lang na. Tijdens Film by the Sea festival werd NOWHERE SPECIAL dan ook bekroond met de publieksprijs.
______

This film can also be seen in July.
_____

Penetrating and sweet British drama about a father who has to make an important choice for the future of his son. John (James Norton) is a 35-year-old single window cleaner in Northern Ireland who cares for his four-year-old son Michael. However, John doesn't have long to live, so he sets out to find the perfect parents for Michael. He thinks he knows what he is looking for and is supported by the adoption agency, but the perfect family doesn't seem to exist. Still, John must come to a decision.

What is a good parent and who is best for Michael? Together they discover that you have to trust your gut.

The film is based on a true story. The chemistry between James Norton as John and Daniel Lamont as four-year-old Michael is phenomenal. Umberto Pasolini's film touches deeply and lingers for a long time. During the Film by the Sea festival, NOWHERE SPECIAL was awarded the audience award.

Nowherespecial_132962065489112820_big.jpg

Cast & Crew
James Norton, Daniel Lamont

Regie
Uberto Pasolini

Land van herkomst
Engeland

Gesproken taal
Engels

Ondertitelde taal
Nederlands

Genre
Drama

Productiejaar
2020

Lengte
2:01 (incl. 15 min. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen en/of reserveren)

dodo23junijun
vrvr24junijun
zaza25junijun
mama27junijun
  • Nowherespecial_132962065490567991_big.jpg
  • Nowherespecial_132962065491974094_big.jpg
  • Nowherespecial_132962065493360778_big.jpg
  • Nowherespecial_132962065494747659_big.jpg

Suggesties