Tickets

Entreeprijzen (per 01-01-2019)
•  Regulier: € 9,00   
•  DNS Filmpas: € 7,00, alleen op vertoon van een geldige DNS Filmpas, CJP kaart, CKV, Studentenkaart of Mantelzorgpas
•  Leden van de bibliotheek betalen op vertoon van hun biebkaart slechts € 7,00 voor een boekverfilming, mits dit bij de filmbeschrijving vermeldt staat
•  60+ Seniorenvoorstelling op vrijdagmiddag, SOB geldig, € 7,00  
•  DNS Filmpas: € 22,00
 

Alle genoemde kortingen gelden niet als we een speciaal film-arrangement hebben, dan geldt een aangepast tarief.​ Raadpleeg hiervoor  ons programmaboekje of kijk op de betreffende filmpagina op onze site.
Films die in Filmtheater De Nieuwe Scene worden/zijn vertoond en te leen zijn in de bibliotheek als DVD, zijn voorzien van deze sticker:
De bioscoop / het Filmtheater is wettelijk verplicht de leeftijdskeuring voor films te volgen en kan u naar legitimatie vragen. U dient dit te tonen. Voldoet u niet aan de vereiste minimum leeftijd of kunt u niet aantonen daaraan te voldoen, dan zijn wij wettelijk verplicht u niet toe te laten tot de desbetreffende film.
 
 
Kijkwijzersymbolen

 Reserveren

Alle tickets zijn ook online te bestellen! Betalen gaat via iDEAL. U kunt uw kaartje vervolgens zelf uitprinten of afhalen bij de kassa van het Filmhuis.
U kunt telefonisch reserveren op telefoonnummer 077 351 81 83 tijdens onze openingstijden.
U kunt ook per e-mail reserveren.
​Gereserveerde kaarten graag ruimschoots van te voren afhalen tijdens onze openingstijden, maar uiterlijk 20 minuten vóór aanvang van de voorstelling, daarna worden ze vrijgegeven voor de verkoop.

Bezig met laden