Tickets

Entreeprijzen
• DNS-filmpas - scholieren, studenten en mantelzorgers: € 6,50
Deze korting geldt alleen op vertoon van een geldige DNS - filmpas, CJP kaart, CKV of studentenkaart, mantelzorgpas
• Regulier: € 8,50
• Leden van de bibliotheek betalen op vertoon van hun lidmaatschapspas slechts € 6,50 voor de boekverfilming: zie filmbeschrijvingen
• 60+ Seniorenvoorstelling: vrijdagmiddag, SOB geldig, € 6,50  
• DNS-filmpas: € 20,00

Alle genoemde kortingen gelden niet als we een speciaal film-arrangement hebben, hier geldt dan een aangepast tarief.​ Raadpleeg hiervoor ons programmaboekje.
Films die in Filmtheater De Nieuwe Scene worden/zijn vertoond en te leen zijn in de bibliotheek als DVD, zijn voorzien van deze sticker:
De bioscoop/ het Filmtheater is wettelijk verplicht de leeftijdskeuring voor films te volgen en kan u naar legitimatie vragen.
U dient dit te tonen. Voldoet u niet aan de vereiste minimum leeftijd of kunt u niet aantonen daaraan te voldoen, dan zijn wij wettelijk verplicht u niet toe te laten tot de desbetreffende film.
 
 
Kijkwijzersymbolen

 Reserveren

Alle tickets zijn ook online te bestellen! Betalen gaat via iDEAL. U kunt uw kaartje vervolgens zelf uitprinten of afhalen bij de kassa van het Filmhuis.
U kunt telefonisch reserveren op telefoonnummer 077 351 81 83 tijdens onze openingstijden.
U kunt ook per e-mail reserveren.
​Gereserveerde kaarten graag ruimschoots van te voren afhalen tijdens onze openingstijden, maar uiterlijk 20 minuten vóór aanvang van de voorstelling, daarna worden ze vrijgegeven voor de verkoop.

Bezig met laden