Tickets

 
•  Regulier ticket: € 9,00   
•  Op vertoon van een geldige DNS Filmpas, CJP pas, CKV, Mantelzorgpas, Taalkaart VU, Scholieren- of Studentenpas betaalt u slechts € 7,00
•  Kinderen t/m 12 jaar betalen het kidstarief van € 4,50 
•  Leden van de bibliotheek betalen op vertoon van hun biebkaart slechts € 7,00 voor een boekverfilming, mits dit bij de filmbeschrijving vermeld staat
•  Het kortingstarief van € 7,00 voor 60+ / SOB-leden geldt enkel op de Seniorenvoorstellingen op de vrijdagmiddagen  
•  DNS Filmpas: € 22,00
 
Alle genoemde ticketprijzen gelden niet als we een speciaal filmarrangement hebben, dan geldt een aangepast tarief.​ Raadpleeg hiervoor de betreffende filmpagina op onze site.


Pauzes

Voor onze voorstellingen geldt (mits anders vermeld in de filmbeschrijving op onze site): Zaal 1 zonder pauze  /  Zaal 2 mét pauze
Echter tijdens de seniorenmatinee en de dementievriendelijke voorstellingen wordt altijd een pauze ingelast, in beide zalen.

 

DNS Filmpas

De DNS Filmpas kost € 22,00 en is 1 jaar geldig.
Deze pas heeft een unieke barcode en is persoonsgebonden. 
Na het scannen van uw DNS Filmpas ontvangt u € 2,00 korting op de film, met uitzondering van specials en arrangementen (zie de betreffende filmpagina).
De DNS Filmpas is niet online te koop, enkel aan onze kassa.
Elk jaar organiseren wij begin januari een gratis nieuwjaarsborrel voor al onze filmpashouders en vrijwilligers met een verrassingsfilm, bubbeltje, hapje en een drankje.

 

Reserveren of online kopen

Filmtickets zijn online te reserveren!
U kunt ook telefonisch reserveren op telefoonnummer 077 351 81 83 tijdens onze openingstijden of per e-mail
​Gereserveerde kaarten graag ruimschoots van te voren afhalen tijdens onze openingstijden, maar uiterlijk 20 minuten vóór aanvang van de voorstelling, daarna worden ze vrijgegeven voor de verkoop.

Of koop uw ticket alvast online!
Betalen gaat via iDEAL. Lekker snel en makkelijk. U hoeft dan nog enkel uw barcode (uitgeprint of op uw mobiele toestel) te laten scannen bij de betreffende zaal.

Bent u in het bezit van een DNS Filmpas of andere kortingspas? Dan adviseren wij u een regulier ticket te reserveren (niet online kopen, wij geven geen geld terug aan de kassa). Op vertoon van uw geldige kortingspas ontvangt u uw gereserveerde filmticket dan tegen gereduceerd tarief aan onze kassa.

  

Kijkwijzersymbolen
 
 
Wij zijn wettelijk verplicht de leeftijdskeuring voor films te volgen en kunnen u naar legitimatie vragen. U dient dit te tonen. Voldoet u niet aan de vereiste minimum leeftijd of kunt u niet aantonen daaraan te voldoen, dan zijn wij wettelijk verplicht u niet toe te laten tot de desbetreffende film.
 
 
 
Films die in Filmtheater De Nieuwe Scene worden/zijn vertoond en te leen zijn in de bibliotheek als DVD, zijn voorzien van deze sticker:
Bezig met laden