VastelaovendGESLOTEN MET VASTELAOVEND
Tijdens de vastelaovend van zaterdag 6 t/m dinsdag 9 februari zijn wij gesloten. We gaan vier dagen genieten van al het moois dat de Venlose Vastelaovend te bieden heeft. Op vrijdag de 5de februari draaien we nog wel film. 's middags zijn er nog seniorenvoorstellingen en 's avonds zie je tweemaal het IJslandse Rams en tweemaal het Hongaarse Son of Saul. En dan zijn we dus vier dagen dicht. Op aswoensdag 10 februari staan we weer voor je klaar. Dat is ook meteen je laatste kans om Son of Saul te zien. Rams gaat vanaf 11 februari nog een weekje door. 


  • Rams
    Rams
  • Son of Saul
    Son of Saul

IDFAIDFA OP BEZOEK IN VENLO
IDFA gaat op tour en doet ook Venlo aan! Het grootste documentairefilmfestival ter wereld, het International Documentary Filmfestival Amsterdam, gaat met een programma van prijswinnaars en andere festivalfavorieten van de afgelopen editie op tour door Nederland en komt ook naar Venlo. Op zondag 21 februari vanaf 13.00 uur zie je bij ons de beste documentairefilms die zijn vertoond op IDFA 2015. Voor maar 25 euro kijk je die middag naar vier prachtige, echte verhalen van echte mensen van over de hele wereld. Klik hier voor alle informatie.

CarolBannerPROGRAMMA MAART EN APRIL BEKEND
Janis: Little Girl Blue, Spotlight, Hail! Ceasar, Carol, Joy, Knielen op een bed Violen, Louder than Bombs, The Assassin. Zomaar een greep uit al het fijns dat we in maart en april gaan vertonen. We moeten natuurlijk eerst nog heel februari door, maar op onze verwachtpagina kun je al de complete lijst van films voor maart en april bekijken. De beschrijvingen en precieze draaidata laten nog even op zich wachten, maar als je op de titels klikt kun je wel de trailers alvast bekijken. Er zitten ook weer wat leuke specials aan te komen in die maanden, dus houd deze website en het programmaboekje in de gaten. En…het WereldFilmFestival is er weer op 8, 9 en 10 april!