uploads/images/GalleryThumbs/810-9.jpg

La Mort de Louis XIV

Augustus, 1715. Na een wandeling voelt Louis XIV een pijntje in zijn been. Dit is het begin van de lijdensweg van de grootste koning die Frankrijk kende. In de duistere paleisvertrekken, door kaarsen belicht in een fraai Rembrandtesk palet, trekt een stoet aan gezagsdragers, familieleden en hulpverleners langs het bed van de aan gangreen stervende vorst.

uploads/images/GalleryThumbs/813-9.jpg

Victoria & Abdul

Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van de koningin, blijkt er een klik te zijn tussen hen beiden.

uploads/images/GalleryThumbs/811-9.jpg

Una

Vijftien jaar eerder liep de jonge Una weg van huis met de oudere man Ray, die daarvoor in de gevangenis werd gezet. Inmiddels heeft Ray zijn gevangenisstraf uitgezeten en onder een andere naam een nieuw leven opgebouwd. Als Una hem na al die tijd als volwassen vrouw weer opzoekt, komen de pijn en onderdrukte verlangens weer in alle hevigheid naar boven. Een confrontatie die nieuw licht werpt op de scheidslijn tussen dader en slachtoffer...

uploads/images/GalleryThumbs/812-9.jpg

Glory

Een simpele spoorwegarbeider vindt, tijdens het controleren van de rails, langs de spoorbaan een tas met een paar miljoen aan bankbiljetten. Hij heeft zich altijd geërgerd aan zijn corrupte collega's en besluit alles netjes in te leveren. Als dank ontvangt hij tijdens een persconferentie een nieuw horloge.

Direct reserveren

Film
Datum
Tijd
Kies tickets en aantal
Volledig filmoverzicht

Nieuws

sep 26, 2017
Gruwelijk eng! zal vanaf 7 oktober de film Spokenjagers te zien zijn.
Kom lekker griezelen met Tom en Spokenjager Hetty!
 

Lees verder
sep 25, 2017

Theatre of Life
Foodfilm 10-daagse van
9 - 19 oktober 2017


Lees verder
sep 21, 2017

Filmtheater De Nieuwe Scene is een vrijwilligersorganisatie en is
op zoek naar teamversterking!


Lees verder

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Volgende


Nieuwsbrieven

Bezig met laden