Eenmalige voorstelling van de Verboden Vlucht!

In het kader van de herdenking van de val van de Muur vertonen wij op woensdag 22 oktober OM 20.00 uur eenmalig Verboden Vlucht, de nieuwste film van Hester Overmars, zij zal die avond ook aanwezig zijn!
In Verboden Vlucht worden aan de hand van het ontsnappingsverhaal van de Oost-Duitse familie Anhalt vragen gesteld over vrijheid. Begin jaren tachtig bouwde het jonge echtpaar Anhalt uit de DDR een éénmotorig vliegtuig om te kunnen vluchten uit de communistische dictatuur. Ze werden verraden, opgepakt en gevangengezet. Hun twee kinderen werden bij familie ondergebracht. Dertig jaar later kijken de leden van het gezin terug op hun geschiedenis. Wat zijn de gevolgen van de mislukte vluchtpoging voor hun onderlinge band en hoe beïnvloedden de gebeurtenissen hun ideeën over vrijheid?

16-10-2

 

  • Magic in The Moonlight
  • Verboden Vlucht
  • The Double
  • A Thousand Times Goodnight
  • The Weight of Elephants

De Nieuwe Scène Venlo toegankelijk voor iedereen

Vanaf vrijdag 10 oktober is bioscoop de Nieuwe Scène in Venlo toegankelijk voor mensen met een rolstoel of scootmobiel. De hoofdingang is voorzien van een wegneembare oprijplank, daarnaast zijn er een bel en verlichting geplaatst. Het extra grote toilet in de kelder is vanaf 1 november bereikbaar met een stoeltjeslift.  Lees verder


 Partners

logo   de kluis logo

 

info